|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
24/03/2017 |
Data da última atualização: |
11/01/2019 |
Autoria: |
ROSTAGNO, H. S. |
Afiliação: |
Universidade Federal de Viçosa (UFV) - Viçosa, MG, Brazil. |
Título: |
Development of feeding technology suited to Brazilian conditions. |
Ano de publicação: |
1983 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONFERENCE ON ANIMAL PRODUCTION, 5., 1983, Tokyo. New strategies for improving animal production for human welfare: proceedings. Tokyo: Japanese Society of Zootechnical Science, 1983. v. 1, p. 122-127. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Table 1. Average composition of some Brazilian feedstuffs (as fed basis); Table. Average lysine, methionine, protein digestibility and energy values of some Brazilian feedstuffs (as fed basis); Table 3. Average crude protein and phosphorus content, standard deviation and coefficient of variation (CV) of some Brazilian feedstuffs; Table 4. Bird age and feedstuff apparent metabolizable energy value. |
Palavras-Chave: |
Fattening; Nutritional requirements. |
Thesagro: |
Alimento para animal; Digestibilidade; Nutrição animal; Terminação. |
Thesaurus Nal: |
Animal feeding; Animal nutrition; Chemical composition; Digestibility; Feeds; Poultry. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01281naa a2200265 a 4500 001 2067614 005 2019-01-11 008 1983 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aROSTAGNO, H. S. 245 $aDevelopment of feeding technology suited to Brazilian conditions. 260 $c1983 520 $aTable 1. Average composition of some Brazilian feedstuffs (as fed basis); Table. Average lysine, methionine, protein digestibility and energy values of some Brazilian feedstuffs (as fed basis); Table 3. Average crude protein and phosphorus content, standard deviation and coefficient of variation (CV) of some Brazilian feedstuffs; Table 4. Bird age and feedstuff apparent metabolizable energy value. 650 $aAnimal feeding 650 $aAnimal nutrition 650 $aChemical composition 650 $aDigestibility 650 $aFeeds 650 $aPoultry 650 $aAlimento para animal 650 $aDigestibilidade 650 $aNutrição animal 650 $aTerminação 653 $aFattening 653 $aNutritional requirements 773 $tIn: WORLD CONFERENCE ON ANIMAL PRODUCTION, 5., 1983, Tokyo. New strategies for improving animal production for human welfare: proceedings. Tokyo: Japanese Society of Zootechnical Science, 1983.$gv. 1, p. 122-127.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
03/07/2013 |
Data da última atualização: |
23/01/2015 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GUERREIRO, C.; GOMES, J. I. |
Afiliação: |
CLAUDETE GUERREIRO, BOLSISTA CNPQ; JOAQUIM IVANIR GOMES, CPATU. |
Título: |
Estrutura macroscópica da madeira de treze gêneros de Guttiferae da Amazônia. |
Ano de publicação: |
1988 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO NACIONAL DE BOTÂNICA, 39., 1988, Belém, PA. Resumos... Belém, PA: SBB: MPEG, 1988. |
Páginas: |
v. 2, p. 37. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Madeira. |
Thesaurus NAL: |
Amazonia. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/116378/1/p-37.pdf
|
Marc: |
LEADER 00471nam a2200145 a 4500 001 1961191 005 2015-01-23 008 1988 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGUERREIRO, C. 245 $aEstrutura macroscópica da madeira de treze gêneros de Guttiferae da Amazônia. 260 $aIn: CONGRESSO NACIONAL DE BOTÂNICA, 39., 1988, Belém, PA. Resumos... Belém, PA: SBB: MPEG$c1988 300 $av. 2, p. 37. 650 $aAmazonia 650 $aMadeira 700 1 $aGOMES, J. I.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|